Verhuurd. Appartement

Verhuurd. Appartement

Peizerweg, Groningen
Oppervlakte huis
75 m2
Prijs
€1,025
Kamers
2
Badkamer
1
Aantal jaren geleden gebouwd
0
Verdieping
0
Status
Verhuurd
Details

Te huur per 1 februari 2019, Royaal 3- kamer appartement met zonnig balkon 2 slaapkamers en berging.
Het appartement wordt ongemeubileerd, gestoffeerd verhuurd en is van veel luxe gemakken voorzien. In de keuken is een vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. door de hoge ligging van het appartement is er een fenomenaal uitzicht aan voor en achterzijde over de gehele stad.
 

Het appartement is ideaal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen, op slechts 10 loopminuten staat u op de grote markt. voorgelegen is een bushalte en het centraalstation is gelegen op 5 loopminuten. Ook de uitvalwegen zijn op steenworp afstand te bereiken waardoor het appartement een ideale ligging heeft als u buiten de stad werkt. Om de hoek is een wijksupermarkt gelegen.
 
Indeling:
Het appartement is bereikbaar met lift of met de tram, gedeeld portiek met toegang tot eigen voordeur, binnenkomst in de voorhal die toegang geeft tot de ruime centrale hal, aan de linkervoorzijde gelegen ruime keuken, aan de rechtervoorzijde gelegen masterbedroom, aan de gehele achterzijde gelegen ruime woon/eetkamer met veel ramen waardoor zich een ruimtelijk gevoel creëert en veel daglicht binnen komt, voorzijde gelegen knus balkon maar voldoende om lekker te genieten, met toegang vanuit de woonkamer tussen keuken en woonkamer gelegen tweede slaapkamer/studeerkamer, via de centrale hal nette badkamer en apart toilet.

 
verhuureigenschappen:
– Huurprijs €1025,- exclusief
– Waarborgsom 1 maand huur
– Lift aanwezig
– Het appartement wordt uitsluitend verhuurd aan werkenden
– Ongemeubileerd
– gestoffeerd
– huurperiode minimaal 12 maanden
– Blokverwarming maandelijks €85,00

Extra's buiten

Balkon

Extra's binnen

2 slaapkamersGestoffeerdModern
Agent: Randy Tuitman

Vastgoedadviseur   |Woning verhuren|

050 751 8550info@tuitmanvastgoedbeheer.nlwww.tuitmanvastgoedbeheer.nl